Biogradski

Dođite na informativni dan o javnim pozivima Programa podrške 2018.

Zaklada “Kultura nova” poziva sve zainteresirane na informativni dan o javnim pozivima raspisanim u okviru Programa podrške 2018 koji će se održati u Biogradu na Moru, u srijedu, 11. srpnja 2018., 12h – 15h, u prostoru Gradske vijećnice (Trg kralja Tomislava 5, Biograd na Moru).

U nastojanju da se javni pozivi koje je Zaklada “Kultura nova” objavila 7. lipnja 2018. u okviru Programa podrške 2018 kao i mogućnosti financiranja kroz različita programska područja što kvalitetnije predstave zainteresiranoj javnosti te organizacijama civilnog društva (udrugama i umjetničkim organizacijama) na području suvremene kulture i umjetnosti, Zaklada i ove godine organizira informativne dane o Programu podrške 2018 u nekoliko hrvatskih gradova – Dubrovniku, Biogradu na Moru, Koprivnici, Puli, Rijeci, Sisku, Splitu, Varaždinu, Vinkovcima i Zagrebu.

Na informativnim danima bit će detaljno predstavljeni ciljevi javnih poziva i programska područja, postupci podnošenja prijava, procjene kvalitete prijava i provedbe programa/projekata. Program podrške 2018 predstavit će Danijela Šavrljuga Todorović, voditeljica Odjela za programe podrške.

Zakladu “Kultura nova” osnovala je Republika Hrvatska Zakonom o Zakladi “Kultura nova”, NN, 90/11, a financira se većinom iz dijela prihoda od igara na sreću i nagradnih igara. Svrha Zaklade je pružanje stručne i financijske podrške organizacijama civilnog društva u Republici Hrvatskoj koje djeluju na području suvremene kulture i umjetnosti. Financijsku podršku Zaklada pruža isključivo putem javnih poziva koji se objavljuju svake godine.

Ostavi svoje mišljenje

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.